oppskrifter

NETTBUTIKK

ALT BESTILLES NEDERST

- OPPSKRIFTENE SOM ER TILGJENGELIG -

- ALLE OPPSKRIFTENE KAN BESTILLES SOM EN KOLLEKSJON - 

- ALT BESTILLES NEDERST -

NYDELIG ROSA
50 kr
50 kr
ENKEL BLÅ
DSC07983_edited.jpg
50 kr
DUS BEIGE
 

ENKEL BLÅ

Dette er det simpleste designet, men krever flere teknikker fordi man strikker genseren i tre deler. Man strikker genseren nedenfra og opp i en del, i tillegg til at man strikker to armer som sys på. Likevel er det en enkel genser å strikke og enkelt å gjøre endringer i design om det er ønskelig. 

 

Jeg brukte 12 nøster av Drops sitt garn Eskimo og størrelsen tar utgangspunkt i størrelse S som ikke er tettsittende. Likevel er designet passende til XS og M, men da vil genseren enten bli mer eller mindre tettsittende. Det er veldig enkelt å endre størrelsen ved å legge opp flere masker ved start (bredere) eller strikke flere rader (lengre). 

Oppskriften kan kjøpes som PDF-fil.

NORSK SKOG

DUS BEIGE

 

Dette er den enkleste av de tre oppskriftene, siden den strikkes som fire enkle deler for så å sy disse sammen til en genser. Dermed er det veldig enkelt å endre størrelsen, ved å strikke de forskjellige komponentene bredere eller lengre.

 

Jeg brukte 12 nøster av Drops sitt garn Eskimo og størrelsen tar utgangspunkt i størrelse S. Likevel er designet passende til XS og M, men da vil genseren enten bli mer eller mindre tettsittende. 

Oppskriften kan kjøpes som PDF-fil.

 

NYDELIG ROSA

Dette er det mest kompliserte designet av de tre genserne, krever enda flere teknikker, men er ikke vanskelig av den grunn. Man strikker genseren ovenfra og ned i en del, i tillegg til at man strikker to armer som sys på.  

 

Jeg brukte 12 nøster av Drops sitt garn Eskimo og størrelsen tar utgangspunkt i størrelse S som er nokså tettsittende i borden, men ikke ellers. Det er veldig enkelt å endre størrelsen.

Oppskriften kan kjøpes som PDF-fil.

 

BESTILLING

Om du ønsker å strikke en av genserne ovenfor, kan du bestille oppskriftene her. Skriv inn navn, e-post og hva du ønsker å bestille, så vil du bli kontaktet fortløpende på mail. Betaling vil skje på ønsket måte, men Vipps er foretrukket.

Oppskriftene kjøpes som PDF-filer og det er derfor ingen angrerett på kjøpet. Ønsker du å se hvordan oppskriftene ser ut, vil de være liknende som de oppskriftene jeg har gratis her på nettsiden. Kjøper du en oppskrift og sitter fast eller lurer på noe underveis, vil kontaktinformasjonen min stå i hefte. 

Pris for PDF-fil står nedenfor, med mindre annet er skrevet.

ENKEL OPPSKRIFT

KOLLEKSJON

DIGITAL PDF-FIL

50 kr

DIGITAL PDF-FIL

75 kr

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon