top of page

desember - januar - februar

Til tross for lite aktivitet de siste månedene, er det like mange ideer til hva jeg ønsker å gjøre med denne nettsiden. Jeg har dessverre vært veldig opptatt i høst og ikke hatt mulighet til å prioritere verken nettsiden eller strikkingen like mye som jeg kunne ønske. Instagram har jeg prøvd å oppdatere jevnlig, med noen nye design og noen gamle. Så om dere kunne tenke dere mer innhold, så følg gjerne instagram-siden min: strikkekriztin.

nye gensere, gamle oppskrifter

Siden mange av oppskriftene mine tar utgangspunkt i å tilpasse størrelser i forhold til garntype og pinnestørrelse, ønsker jeg å ha fokus på "gamle oppskrifter", men bruke nye garn og pinnestørrelser. På den måten kan jeg vise hvor annerledes et design kan se ut med andre garntyper og pinnestørrelser, i tillegg til at jeg håper dette skal inspirere andre.


Jeg ønsker også å legge mer vekt på grunnoppskriftene som allerede ligger ute, slik at det skal være enkelt å jobbe ut fra de.

nye oppskrifter

Jeg har tre oppskrifter som ligger "klare" og kommer i løpet av de neste månedene. Dette er tre gensere, hvor en av de må tilpasses litt mer, men hvor de to andre er klare! I tillegg driver jeg med å utvikle nye oppskrifter fra gamle oppskrifter slik at noe er likt, mens andre ting er helt annerledes. Dette gjør jeg slik at andre kan bruke en oppskrift som utgangspunkt, også se hvor enkelt det er å utvikle oppskriften selv.

herregensere

En ting jeg har lyst til å gjøre er å designe en eller flere herregensere. Jeg har allerede kjøpt inn garn til det første prosjektet og ser en del på ulike design jeg kunne tenke meg. Jeg kunne tenke meg å lage en kolleksjon med tre gensere, og jeg vet allerede hvem som skal få disse genserne i gave.


kreative små prosjekter

I tillegg til selve strikkinga, kunne jeg tenke meg å sette fokus på andre små ting. Både fortsette med å lage enkle oppskrifter for nybegynnere, men også kreative "oppskrifter" hvor man kan bruke opp restegarnet sitt og finne andre måter å bruke garn på.

Med håp om en litt roligere vinter enn det høsten har vært, håper jeg dere følger med videre! Jeg gleder meg hvertfall til å fortsette å dele prosjekter, design og inspirasjon.


-strikkekriztin

0 kommentarer
bottom of page