top of page

juni - juli - august

Bak alt jeg deler så ligger det en del arbeid og ideer jeg ønsker å jobbe videre med eller som jeg allerede er i gang med. Det er rart hvordan 1 idé kan fort bli til 10 nye. Derfor tenkte jeg å dele litt av hva jeg jobber med og hva som vil komme i "nærmeste" fremtid.

Det er så mye jeg gjerne skulle gjort daglig med denne plattformen, men som dessverre blir nedprioritert på grunn av andre uviktige ting som jobb, fotballtrening, venner, familie, livet generelt, ansvar, osv. Derfor tenker jeg at "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" skal slippe å vente!


Det er flere ting som har blitt det man kaller "kjernevirksomheten" min: inspirasjon, oppskrifter, grunnoppskrifter og tips. For meg er det viktig at det jeg legger ut representerer den jeg er og at det jeg deler kan gi både dere og meg en verdi. Dermed bruker jeg lang tid på å planlegge, gjennomføre og evaluere arbeidet jeg gjør. Som sagt blir ofte 1 idé til 10 nye, og i mitt tilfelle blir det ofte til 20 nye ideer jeg gjerne skulle hatt gjennomført i går.


gave-gensere

Jeg er godt i gang med å strikke genser til alle mine nærmeste venner. Jeg synes dette er en kjempe koselig gave å gi. Vennene mine bestemmer farge selv og til en viss grad designet, noe som gjør at designet varierer veldig fra genser til genser. De er veldig åpne for at jeg prøver meg på nye design, samtidig som de får komme med så mange ønsker av design som mulig. I tillegg er jeg så heldig at de stiller opp til fotografering, og min største drøm er at alle bildene mine er av dem - ikke meg!


nye design

Jeg gjør sinnsykt mye research før jeg begynner å strikke og kommer stadig over helt andre design og klesplagg enn det jeg i utgangspunktet var på utkikk etter. Mange av disse tingene er design jeg virkelig kunne tenke meg å videreutvikle og inspirere fra. Kjole, bunad til baby, unike baby-klær, babytepper og tradisjonelle kofter er bare noen av tingene jeg har tanker om fremover.


kolleksjoner

Noe jeg kommer til å fokusere mye på fremover er kolleksjoner. Jeg har sinnsykt mange ideer om ulike design jeg kunne tenke meg å ha i hver kolleksjon og har begynt å teste ut helt nye garn for den første kolleksjonen. Jeg har som mål å være ferdig med en kolleksjon innen jul og håper at etterhvert kan antall kolleksjoner øke. Siden jeg har så mange pågående prosjekter tenker jeg at dette er en fin start.


tips & triks

Jeg har lyst til å ha et større fokus på dette. På denne måten kan jeg ha hyppigere aktivitet og dele ting av større variasjon. Jeg har flere temaer og emner jeg tror kan gi god forståelse av hvordan man kan strikke på frihånd og dermed inspirere til dette. I tillegg er det en super måte å kunne bruke mer video.


bikini

Jeg har veldig lyst til å designe flere bikinier og er i gang med bikini nummer to. For det første er det kjempe praktisk å kunne skreddersy en egen bikini. For det andre passer det perfekt til sommer i tillegg til at mange har vist stor interesse for den første jeg strikket. Dette er jeg godt i gang med og håper flere får lyst til å prøve selv - det er jo så enkelt!


små ting

Jeg har virkelig lyst til å fokusere mer på de som ikke har strikket før ved å dele små, enkle oppskrifter. Grytekluter, sitteunderlag, gryteunderlag, pannebånd, luer, osv. er enkle ting som fort gir mestringsfølelse om man aldri har strikket før. En av mine hjertesaker er å oppfordre til å strikke på frihånd og jeg tror dette kan gi en god grunnforståelse av det.


Håper dette gir et godt bilde av hva som kan forventes de nærmeste månedene. Selvfølgelig vil livet skje, så forandringer kommer det nok uansett.


-strikkekriztin

0 kommentarer
bottom of page