top of page

juni - juli - august

Det er sprøtt at jeg har holdt på med denne plattformen i over et år nå. På det året har jeg lært utrolig mye og fått sinnsykt mange fine tilbakemeldinger som jeg setter utrolig mye pris på. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger, støtte, engasjement, likes og at dere følger med. Det har selvfølgelig vært mye å følge med på, da design og kvalitet hele tiden har variert. I tillegg har også innhold variert veldig, da tiden ikke alltid strekker til for min del. Dette er noe jeg kjenner på, da jeg helst skulle brukt all tiden min her.


Disse postene har vært veldig fine for meg, da jeg gir dere en pekepinn på hva dere kan forvente av denne plattformen. Det er ikke hver gang at jeg klarer å rekke gjennom alle planene mine, men jeg tror det å sette mål er viktig om man skal gjennomføre ting. Målene setter seg i underbevisstheten og når jeg ser tilbake på “sesong”-postene mine så har jeg gjennomført de fleste av planene mine.


Gamle design

Jeg har prøvd å bruke eksisterende oppskrifter som allerede er tilgjengelig på nettsiden, slik at jeg kan vise hvordan man enkelt kan tilpasse størrelse, design, garn og pinnestørrelse. I tillegg er det en mulighet for meg å gå gjennom oppskriftene flere ganger og forbedre dem. Jeg sender ut oppdateringer til de som har kjøpt oppskriftene, slik at de kan få med seg eventuelle endringer som er gjort.


Nye design

Jeg har også strikket noen nye design som jeg ønsker å dele de neste månedene. Blant annet herregensere. Jeg er fortsatt litt usikker på om jeg ønsker å lage en kolleksjon av disse eller ikke, og har dermed ventet med å publisere dem.


Garn

Jeg ønsker å lage en oversikt over hvilke garntyper som finnes der ute, hvilke pinnestørrelse de passer til og hvilke erfaringer jeg har med garnet. Jeg har en tendens til å bruke garn jeg kjenner fra før, men har de siste månedene prøvd å finne nye garntyper. Jeg har funnet flere garn jeg elsker, men også garn jeg ikke liker. Alt er jo selvfølgelig smak og behag, men det hadde vært gøy å ha en oversikt over de forskjellige garntypene, hvordan de ser ut, hvordan de er å strikke med, hva de passer til, erfaringer, osv.


Restegarn

Jeg begynner å få en del restegarn som jeg ønsker å strikke noe av. Har derfor strikket flere forskjellige barnegensere. Å strikke med restegarn kan være ganske demotiverende da plaggene jeg strikker ikke blir de fineste, men jeg tenker at det blir praktiske ullplagg som kan holde på varme og brukes utendørs. Om dere har noen forslag til hva restegarn kan brukes til, skriv det gjerne under! :)


Nå er det sommerferie og på grunn av den spesielle situasjonen vi er inne i, vil jeg har mer tid til overs! Jeg gleder meg derfor veldig til å kunne jobbe med denne plattformen. Jeg har også fått med meg en venninne til å utvikle konseptet videre og gleder meg til å se hva det kan by på av muligheter!


-strikkekriztin


0 kommentarer
bottom of page