top of page

september - oktober - november

Siden jeg bruker en del tid på å planlegge innhold på plattformen min og en del tid på å gjennomføre, samt publisere - ønsker jeg å gi dere et lite innblikk i hva som kan forventes den neste sesongen. Jeg gjorde dette før sommeren og når jeg ser tilbake på det, har jeg fått gjennomført de fleste planene mine.


Den kommende sesongen vil bli litt annerledes siden rutinene mine er helt annerledes enn de var i sommer. Denne nettsiden skal ikke bli et stressmoment, og jeg er redd prioriteringene mine gjør at strikking ikke lenger er på førsteplass.


finne rytmen

Jeg ønsker å finne en fin balanse og rytme i hverdagen, samt arbeidet mitt. Det vil nok ikke bli like jevnlige oppdateringer på nettsiden og Facebook, men derimot vil jeg opprettholde og prioritere en mer inspirerende Instagram-side. Dette var jo hovedfokuset mitt i starten og det er en måte for meg å være tilgjengelig på, vise dere nye ting, gamle ting, andres ting, planer, osv.

fullføre prosjektene mine

I og med at jeg satt i gang med veldig mange prosjekter før sommeren, er det mange av disse jeg ønsker å fullføre i løpet av høsten. Før sommeren var det disse prosjektene jeg ønsket å gjennomføre:

  • Gave gensere: Det var trolig dette prosjektet jeg var mest i gang med og prioriterte mest før starten på forrige sesong. For å kunne holde på med andre ting var det denne som ble litt nedprioritert, samtidig som dette er et pågående prosjekt.

  • Nye design: Tradisjonelle kofter og babytepper er noe jeg er godt i gang med og har prioritert. Ingen av produktene er ferdig enda, men jeg er godt i gang med begge deler og gleder meg til å kunne dele oppskriftene med dere. Babytepper er jo en perfekt barselgave og veldig enkelt å lage for både nybegynnere og erfarne strikkere.

  • Kolleksjoner: Jeg er godt i gang med første kolleksjon og så langt er 2 av 3 gensere ferdig. Jeg ønsket å lage kolleksjoner, for å ha mulighet til å dele flere ting med samme “tema”. For meg er det viktig at det jeg deler skal være enkelt å forstå for alle ferdighetsnivåer og den første kolleksjonen som nå kommer er super for nybegynnere.

  • Tips og triks: Jeg har virkelig jobbet med å dele mer erfaring og enklere strikke-tekster, i håp om å inspirere og sette en lavere terskel rundt det å strikke på forhånd. Dette er noe jeg håper å opprettholde videre, siden det er en fin måte å dele erfaring på.

  • Bikini: Jeg har strikket ferdig enda en bikini og oppskriften er klar, men jeg har ikke fått tatt noen bilder av den og dermed ikke lagt ut dette. Fremover er det ikke helt sesong for bikini, så tenker kanskje å vente med å publisere denne en liten stund til.

  • Små ting: Små ting er noe jeg ønsker å prioritere videre, siden dette har blitt tatt imot på en veldig positiv måte. Det gir mulighet for å vise hvor enkelt det er å strikke, og hvordan de enkleste ting kan bli kule design.

vinterklær

Jeg ønsker å sette fokuset litt vekk fra gensere. Siden vinteren kommer, ønsker jeg å ha et større fokuset på luer, votter, pannebånd, sokker, osv. siden dette er perfekte julegaver i tillegg til at det er enkle ting som alle kan strikke.

Jeg håper du ønsker å følge med videre siden jeg tror dette kan bli en kreativ og morsom høst med mye inspirasjon. I tillegg vil det komme noen overraskelser som jeg gleder meg til å dele med dere.


-strikkekriztin

0 kommentarer
bottom of page